Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bozeník weegt opties af na toenemende interesse

Laatste update:

Antonio Conte staat hoog op het verlanglijstje van Arsenal, indien Mikel Arteta de laan wordt uitgestuurd. The Gunners hebben voorlopig echter nog geduld met de Spaanse manager. (The Independent)

Róbert Bozeník weegt zijn opties af nu meer clubs zich voor de Feyenoord-spits melden. Na Fortuna Düsseldorf, VfB Stuttgart en PEC Zwolle is er nu ook interesse van 1. FC Nürnberg, FK UFA, Dinamo Moskou en GD Estoril-Praia (Feyenoord Transfermarkt)

Tiemoué Bakayoko staat op het punt om terug te keren bij AC Milan. De middenvelder komt bij Chelsea niet in de plannen voor en werd eerder al verhuurd aan de Italiaanse topclub. (Gianluca Di Marzio)

Marcão is bij Galatasaray op een zijspoor beland na zijn kopstoot tegen ploeggenoot Kerem Aktürkoglu. Mogelijk biedt Napoli hem een uitweg, daar er wordt onderhandeld over een huurdeal met optie tot koop. (Sportitalia)

AS Roma heeft de pijlen gericht op Denis Zakaria. Borussia Mönchengladbach wil twintig miljoen euro voor de controlerende middenvelder, terwijl de Italianen tot dusver niet verder willen gaan dan vijftien miljoen euro. (Corriere dello Sport)

Meer nieuws

'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
0
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
3
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
19
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
28
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties