Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaan kan duurste zestienjarige ooit worden

Laatste update:

Arsène Wenger wijst geruchten over een transfer naar Héctor Bellerín naar Barcelona van de hand. De rechtsback staat nog een 'ongelooflijke' tijd onder contract bij Arsenal: tot de zomer van 2023. (Daily Mirror)

Vinícius Júnior kan verreweg de duurste zestienjarige voetballer ooit worden. De jeugdspeler van Flamengo kost dertig miljoen euro en wordt begeerd door onder meer zijn droomclub Barcelona. (Sport)

Manchester United heeft Paulo Henrique Xavier gestrikt als nieuwe scout. Hij was tot vorige maand actief bij de Braziliaanse voetbalbond, maar werd met een groot deel van de staf ontslagen na het mislopen van het WK Onder-20. (Daily Mail)

Jason Lowe is na dit seizoen transfervrij, maar blijft vermoedelijk niet lang clubloos. West Bromwich Albion, Hull City en Brighton & Hove Albion hebben interesse in de veelzijdige sterkhouder van Blackburn Rovers. (Daily Mail)

Tottenham Hotspur is bereid het hard te spelen om Mauricio Pochettino binnenboord te houden. Mocht Paris Saint-Germain aankloppen na een eventueel vertrek van Unai Emery, dan zullen de Londenaren niet meewerken. (Daily Mail)

Denk jij dat Vinicius Júnior in de zomer naar Europa gaat?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties