Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaan van 80 miljoen, HSV naar Chelsea

Laatste update:

Giovani dos Santos heeft de clubs in Spanje werkelijk voor het uitzoeken. Granada, Sporting Gijón, Sevilla, Racing Santander en Villarreal waren al in de markt en nu komt er ook vanuit Barcelona interesse. Het is echter niet Barcelona zelf dat belangstelling toont, maar stadsgenoot Espanyol. De Mexicaan kent de stad goed, want hij speelde in het verleden voor Barcelona. (Diverse Spaanse media)

Het lukt Chelsea maar niet om overeenstemming te vinden over Lucas en nu zijn er meer kapers op de kust. Real Madrid heeft zich ook gemeld bij Sao Paulo, dat in een eerder stadium een bod van Chelsea van tafel veegde. André Villas-Boas laat het er niet bij zitten, al is het het laatste wat hij doet als manager van de Londenaren: hij moet en zal de Braziliaan naar Engeland halen. Vraagprijs? Tachtig miljoen euro. (Diverse Spaanse media)

Harry Redknapp heeft geen goede beurt gemaakt bij de voetbalbond van Engeland. FA-voorzitter David Bernstein bekeek het duel van Tottenham Hotspur met Stevenage, maar de Londenaren konden niet winnen van de derdedivisionist. “Ik weet zeker dat hij onder de indruk was van wat wij lieten zien. Hij moet gedacht hebben: wie is die gozer”, grapt Redknapp, die favoriet is om de nieuwe bondscoach te worden. (Diverse Engelse media)

Hervé Renard zorgde voor een daverende verrassing door met Zambia de Afrika Cup te winnen en de bondscoach blijft het land trouw. De oefenmeester kon namelijk een lucratief contract ondertekenen in Saudi-Arabië, maar hij verkoos een langer verblijf bij zijn huidige werkgever. De 43-jarige Fransman blijft nu drie jaar langer actief voor de voetbalbond van Zambia. (Times of Zambia)

Frank Arnesen is van plan weer zaken te doen met Chelsea. De technisch directeur van Hamburger SV versterkte zijn club al met spelers als Jeffrey Bruma en Michael Mancienne en nu staat ook een van de grootste talenten van Europa opnieuw in de belangstelling van de Noord-Duitsers. Het gaat om Romelu Lukaku, de ex-spits van Anderlecht die in Londen nog geen basisplaats heeft weten te veroveren. (BILD)

Giuseppe Sannino hoeft niet te vrezen voor zijn baan als hoofdtrainer van Siena. De club uit Toscane verkeert in degradatienood, maar de geruchten dat Sannino ontslagen zou worden doet sportief directeur Giorgio Perinetti af als ‘idioot’. “Onze coach doet het uitstekend. En we zitten in de halve finale van de Coppa Italia. Wat kunnen we ons nog meer wensen?”, vraagt de sportbestuurder zich af. (ItaSportPress)

De geruchten over een opvolger van André Villas-Boas bij Chelsea blijven binnenstromen. Naar verluidt is Marcelo Bielsa de topkandidaat: de ex-bondscoach van Argentinië doet het uitstekend met Athletic Bilbao. Nu moet de opvolger van Villas-Boas sowieso in Spanje gezocht worden, want in een eerder stadium werd ook Valencia-trainer Unai Emery in verband gebracht met de Londenaren. (France Football)

Lucas zou het beste in Europa kunnen beginnen bij

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties