Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaan van 45 miljoen wil dolgraag naar Barcelona

Laatste update:

In Turkije denkt men dat Atiba Hutchinson in januari vertrekt bij Besiktas en dus is de grootmacht uit Istanbul op zoek naar een andere vleugelspeler. Robin Yalçin van VfB Stuttgart is de droomkandidaat van de clubleiding. De speler van VfB Stuttgart wordt al langer in verband gebracht met Besiktas, omdat scouts van de Turkse topclub hem al geruime tijd volgen. (Eurosport)

Lucas Moura houdt de situatie rond Pedro nauwgezet in de gaten. Pedro wil weg bij Barcelona, omdat hij het zat is dat hij geen vaste basisplaats heeft. De vleugelaanvaller van Paris Saint-Germain wil dolgraag bij Barcelona spelen en hij vindt het niet erg om af en toe op de bank te zitten. Twee obstakels: Lucas Moura heeft PSG 45 miljoen euro gekost en Barcelona mag officieus geen spelers halen. (L’Équipe)

Ivan Strinic mag hopen op een herkansing in West-Europa. De 27-jarige vleugelspeler probeerde het in het verleden bij Racing Lens, maar dat werd geen succes. Als speler van Dnipro doet hij het echter wel goed en dat heeft de aandacht van een aantal West-Europese clubs getrokken. Napoli is de grootste naam van het stel. Strinic kan na het seizoen transfervrij vertrekken uit Oekraïne. (Sky Italia)

Stefano Okaka wordt in verband gebracht met een transfer, maar richt zich voorlopig gewoon op Sampdoria. De kersvers Italiaans international heeft in Genua bovendien nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt. “Ik hoor en lees veel geruchten, maar ik ga daar niet inhoudelijk op in, want er is niets concreet. Ik geef alles voor de club en focus mij op het elftal”, zegt de 25-jarige aanvaller. (Sky Italia)

Is Lucas Moura een betere speler dan Pedro?

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
25
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties