Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Braziliaans doelwit van Peter Bosz kost 20 miljoen euro

Laatste update:

In Beieren wacht men de ontwikkelingen rondom Werner rustig af. Bayern bereikte in een eerder stadium al een akkoord met zaakwaarnemer Karl-Heinz Förster over een contract en het bijbehorende salaris. (BILD)

Hamburger SV hoopt twintig miljoen euro over te houden aan de verkoop van Douglas Santos. Schalke 04 had eerder interesse in de vleugelverdediger, die nu belangstelling van het Bayer Leverkusen van Peter Bosz geniet. (Kicker)

Real Betis zet de zomerse komst van Vincent Janssen niet uit het hoofd. De aanvaller van Tottenham Hotspur blijft een optie voor de Spanjaarden, die er geen moeite mee hebben dat de Nederlander dit seizoen amper speelt. (AS)

Real Madrid heeft onlangs een gesprek met Declan Rice en zijn familie gevoerd. De Spaanse topclub ziet in de jeugdige middenvelder van West Ham United een toekomstige versterking. (Diverse Spaanse media)

Franck Ribéry heeft aanbiedingen van Sydney Wanderers en Al-Sadd op zak. Het heeft er alle schijn van dat de bijna transfervrije aanvaller van Bayern München zijn loopbaan in Qatar zal vervolgen. (Kicker)

Timo Werner doet er goed aan om naar Bayern München te gaan

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties