Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Burak Yilmaz keert mogelijk al terug naar Turkije

Laatste update:

Gabriel Martinelli wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Barcelona. De 21-jarige vleugelspeler van Arsenal moet in Catalonië een van de nieuwe sterren worden. (Diario Sport)

Adana Demirspor wil stunten met een terugkeer van Burak Yilmaz in de Süper Lig. Het is echter nog maar de vraag of de 37-jarige Fortuna Sittard-spits zijn traject in Nederland vroegtijdig wil stopzetten. (Fanatik)

De drie grootste Londense clubs hopen Denzel Dumfries na het WK naar Engeland te halen. Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur zijn bereid flink te betalen voor de 26-jarige rechtsback van Internazionale. (Sky Sports)

José Mourinho is onder de indruk van Oranje-ster Memphis Depay. De spraakmakende Portugese oefenmeester hoopt de aanvaller van Barcelona te verleiden met een overstap naar AS Roma. (Tuttosport)

Wolverhampton Wanderers hoopt bij Atlético Madrid een Braziliaanse dubbelslag te slaan. De Premier League-club wil zowel verdediger Felipe als aanvaller Matheus Cunha naar Engeland halen. (Fabrizio Romano)

Gaat Burak Yilmaz Fortuna Sittard al verlaten?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
1
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties