Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Busquets kan een miljoen euro tegemoet zien

Laatste update:

Vrijwel alle topclubs zitten achter Mauro Icardi aan, maar de aanvaller hoeft niet zo nodig weg bij Internazionale. “Ik blijf hier tot het einde van het seizoen, net zoals ik vorig jaar deed. Ik ben de aanvoerder en kan een team dat het zo goed doet dus niet zomaar verlaten. Ik wil blijven scoren, meer doelpunten maken. Hopelijk lukt dat”, reageert de 22-jarige Argentijn, die nog tot medio 2019 onder contract staat. (Mediaset)

Sergio Busquets kan een lekkere geldbonus tegemoet zien. Bij het tekenen van een nieuw contract, afgelopen februari, maakte de middenvelder met Barcelona de afspraak dat hij bij goede prestaties een flinke vergoeding zou krijgen. Busquets steekt dit seizoen in de gehoopte supervorm en mag binnenkort een ‘extraatje’ van één miljoen euro op zijn bankrekening bijschrijven. (Marca)

Manchester United besloot James Wilson onlangs te verhuren aan Brighton & Hove Albion en daar stemde Louis van Gaal met frisse tegenzin mee in. “Op korte termijn is het misschien niet goed voor ons, maar op de lange termijn wel. Het gaat om de ontwikkeling van de speler. Ik snap dat de fans deze beslissing belachelijk vinden omdat wij weinig scoren, maar dat is een kortetermijngedachte”, aldus de manager. (Sky Sports)

Kuban Krasnodar zit in de penarie. De club heeft enkele spelerssalarissen al enige tijd niet meer betaald en Aleksandr Belenov, Sergei Tkachev en Vladislav Ignatyev zouden om contractontbinding hebben gevraagd. Ignatyev is in beeld bij Rubin Kazan, Lokomotiv Moskou en Dynamo Moskou en doelman Belenov gaat waarschijnlijk naar FK Krasnodar. Spits Lorenzo Melgarejo en Xandão willen overigens ook vertrekken bij Kuban. (Championat)

Zou Eusebio Di Francesco een goede trainer voor AS Roma zijn, denk je?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties