Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Callejón ruilt Napoli nu al in voor topclub

Laatste update:

Louis van Gaal wordt gelinkt aan Tottenham Hotspur, maar ook de naam van Massimiliano Allegri dook de afgelopen week op. En in het geval van de Italiaan wordt er nu ook een speler genoemd die mogelijk met hem meegaat naar White Hart Lane: Alessandro Matri. Matri is nu nog eigendom van AC Milan, maar wordt verhuurd aan Fiorentina. Daar doet de 29-jarige aanvaller niet echt aan klantenbinding. (Corriere dello Sport)

José Callejón komt na zijn vertrek bij Real Madrid mogelijk opnieuw bij een Europese topclub terecht. De aanvaller werd afgelopen zomer ingelijfd door Napoli en heeft daar laten zien wat hij echt in huis heeft. Dat heeft ook trainer David Moyes van Manchester United opgemerkt en de vleugelspeler maakt kans op een overgang naar Old Trafford. Moyes is ontevreden over Nani, Ashley Young en Antonio Valencia. (The Sun)

Liverpool kan de naam van Baldé Diao Keita van de verlanglijst schrappen. Ulisse Savini, die de jonge Senegalees zakelijk bijstaat, heeft aangegeven dat zijn cliënt liever bij Lazio blijft dan dat hij in de zomerperiode weggaat. “We zijn dicht bij een nieuwe overeenkomst met Lazio. Na Pasen zullen we eruit zijn, denk ik. Het is allemaal heel soepel verlopen”, aldus Savini. (talkSPORT)

Alessandro Del Piero zinspeelt op een vertrek bij Sydney FC. De Italiaanse aanvaller heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 39 bereikt, maar aan stoppen denkt hij nog niet. Of de routinier bij Sydney blijft, is evenwel onzeker. “Ik blijf voetballen, dat is voor mij al wel duidelijk. Maar waar? Dat weet ik nog niet. Ik wil nu even rust om te bedenken wat ik in de toekomst wil gaan doen”, heeft de clubicoon van Juventus gezegd. (Sydney Morning Herald)

José Maria Callejón zou een goede speler voor Manchester United zijn

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
31
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties