Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Castaignos krijgt herkansing in Europese topcompetitie

Laatste update:

De komst van Ronald Koeman is slecht nieuws gebleken voor Artuc Boruc. De Poolse doelman verloor zijn plaats bij Southampton aan nieuweling Fraser Forster, werd al even verhuurd aan Bournemouth en heeft weinig zin om lang reserve te zijn in St. Mary's Stadium. 'Ik blijft in ieder geval tot januari en dan zien we wel wat er gebeurt. Als er iets interessants langskomt, ga ik het proberen", geeft de routinier alvast duidelijk aan. (Sky Sports)

Luc Castaignos krijgt mogelijk een herkansing in een Europese topcompetitie. De spits verruilde Feyenoord in 2011 zonder veel succes voor Internazionale, maar bij FC Twente weet hij het net weer te vinden. Dat is ook opgevallen bij Newcastle United, dat de jeugdinternational in de gaten houdt en overweegt hem in januari aan te trekken. Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong spelen al in Newcastle. (Daily Mirror)

Arsenal Wenger heeft wederom een jong Frans talent op het oog. Dit keer gaat het om de negentienjarige Stéphane Sparagna, die dit seizoen voorzichtig aan de poort rammelt bij het eerste van Olympique Marseille. De kans dat de tiener op korte termijn vertrekt, is echter niet al te groot. Sparagna zou zichzelf ten doel hebben gesteld om eerst een paar jaar top te presteren bij zijn huidige club. (La Marseillaise)

Bayern München is uitermate tevreden over het technisch beleid van de laatste jaren en wil de hoofdverantwoordelijke langer binden. Dat houdt in dat sportief directeur Matthias Sammer op korte termijn een nieuwe aanbieding mag verwachten. Zijn huidige contract loopt aan het einde van dit seizoen af, maar de recente komst van Xabi Alonso en Robert Lewandowski heeft de clubleiding ervan overtuigd dat Sammer de juiste man is. (Kicker)

Luc Castaignos is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
18
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties