Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cech kan Chelsea-bank verlaten voor prachttransfer

Laatste update:

Arsenal houdt rekening met een vertrek van Lukas Podolski en overweegt aan te kloppen bij Benfica. De Duitse vleugelspeler zit voornamelijk op de bank in Londen en als hij in januari inderdaad weggaat, willen the Gunners zich versterken met Talisca. De twintigjarige aanvaller speelt sinds dit seizoen voor Benfica, en scouts van Arsenal zaten van de week op de tribune om Talisca te bekijken bij Jong Brazilië. (Daily Star)

Chelsea-reserve Petr Cech mag hopen op een prachtige transfer. De keeper is op Stamford Bridge zijn plaats kwijtgeraakt aan Thibaut Courtois, maar staat in de belangstelling van Real Madrid, waar hij Iker Casillas zou moeten opvolgen. Ook Atlético Madrid, AS Roma en Paris Saint-Germain worden in verband gebracht met de Tsjechisch international, maar Cech zou de voorkeur geven aan een overgang naar Real. (Daily Telegraph)

Rafael Benítez wil twee oude bekenden uit de Premier League naar Napoli halen. De trainer van i Partenopei zou graag weer samenwerken met rechtsback Glen Johnson, die hij in 2009 naar Liverpool haalde. De Spaanse oefenmeester heeft het daarnaast voorzien op Manchester City-middenvelder James Milner, die eerder al in verband werd gebracht met AS Roma. Het Engelse tweetal is na dit seizoen transfervrij. (Daily Mirror)

Juventus wil langer door met Carlos Tévez en dat lijkt geen problemen op te leveren. De dertigjarige spits tekende medio 2013 een driejarig contract en ligt dus nog ruim anderhalf jaar vast in Turijn, maar de clubleiding van de Oude Dame is van plan om de Argentijns international op korte termijn een nieuwe verbintenis voor te schotelen. Tévez heeft daar wel oren naar en staat open voor een oriënterend gesprek. (Tuttosport)

Petr Cech is beter dan Iker Casillas

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
7
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties