Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Celtic en Ajax vroegen naar dezelfde speler

Laatste update:

Atlético Madrid verwacht er nog deze week uit te komen met Arda Turan. De 26-jarige vleugelspeler uit Turkije werd tijdens de afgelopen transferperiode met diverse clubs in verband gebracht, maar trainer Diego Simeone wil de creatieve middenvelder koste wat kost in het Vicente Calderón houden en dat lijkt te lukken; de verwachting is dat Arda binnen enkele dagen zijn handtekening zet onder een contract dat loopt tot medio 2017. (AS)

Celtic en Ajax hebben in de zomermaanden navraag gedaan naar dezelfde speler. Zowel de Schotten als de Amsterdammers vroegen naar de prijs die IFK Göteborg wilde hebben voor aanvaller Sam Larsson. Het antwoord van de Zweden was helder: ze wilden onder geen beding in gesprek gaan met buitenlandse clubs over de twintigjarige aanvaller. Mogelijk proberen Celtic en Ajax het later nog eens. (Scottish Sun)

Als het aan Steven Gerrard had gelegen, was Jonjo Shelvey nog altijd zijn ploeggenoot geweest. De 21-jarige middenvelder heeft Liverpool verruild voor Swansea City, maar wat Gerrard betreft was Shelvey bij the Reds gebleven. “Toen ik vertelde dat ik misschien weg zou gaan zei hij: ‘Blijf hier, je krijgt je kans nog wel.’ Geweldig om dat van hem te horen, maar ik had toch het gevoel dat ik verder moest kijken”, aldus Shelvey. (Sky Sports)

Danny Higginbotham maakt op 34-jarige leeftijd kans op zijn debuut als international. De linksback, die uitkwam voor Stoke City maar tegenwoordig op het zesde niveau van Engeland speelt voor Chester, werd geboren in Manchester. Het is echter niet Engels bondscoach Roy Hodgson die overweegt om Higginbotham op te roepen; de routinier heeft via de moederskant van zijn familie roots in Gibraltar, sinds mei lid van de UEFA. (Daily Express)

Ajax moet de kans geven aan de eigen jeugd in plaats van spelers uit het buitenland te halen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties