Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cha Cha Cha spreekt voorkeur uit voor Arsenal

Laatste update:

Rafael Benítez heeft de clubleiding van Napoli opdacht gegeven zaken te doen met Real Madrid. Napoli zoekt een nieuwe keeper en Diego López moet degene zijn die het doel van i Partenopei gaat verdedigen. López is ondanks de aanwezigheid van Iker Casillas basisspeler bij Real Madrid, maar er wordt al geruime tijd gesproken over een vertrek bij de Koninklijke. (Il Mattino)

Als het aan Jackson Martínez ligt, wordt Arsenal zijn nieuwe werkgever. De spits van FC Porto en het Colombiaans elftal wordt al geruime tijd met the Gunners in verband gebracht en zou na het WK graag naar Londen verhuizen. “Als kind juichte ik voor Arsenal en ze spelen voetbal dat bij me past. Dus als ik de kans zou krijgen om daar te gaan spelen, dan zou ik zeker ja zeggen”, maakt de Colombiaan duidelijk. (Daily Mirror)

Giovanni Trapattoni is al 75 jaar oud, maar de flamboyante Italiaan weet nog altijd van geen ophouden. De coach lijkt Sabri Lamouchi op te gaan volgen bij de nationale ploeg van Ivoorkust. “Ik denk dat we binnen vijftien dagen tot antwoorden komen. Ik had ook naar Marokko kunnen gaan en ik heb er even over nagedacht, maar ik heb een andere beslissing genomen”, aldus Trapattoni. (Radio Due)

FC Groningen gaat nog zaken doen met NEC en daar blijft het vermoedelijk bij. De Trots van het Noorden heeft linksback Kevin Conboy van de degradant op het oog en daarna trekt de club zich terug van de transfermarkt. “Alleen als er spelers van ons vertrekken, zullen we weer wat doen”, zegt directeur Hans Nijland. Op de achtergrond zou FC Groningen echter nog bezig zijn met Martijn van der Laan van SC Cambuur. (Voetbal International)

Jackson Martínez is een betere aanvaller dan Olivier Giroud

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties