Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Champions League-droom Bony wordt werkelijkheid

Laatste update:

Michael Carrick hoopt er goed op te staan bij Louis van Gaal. Carrick is bij Manchester United in het bezit van een aflopende verbintenis, maar hij wil niet weg. Gesprekken over een nieuw contract vonden nog niet plaats. “Dat had ik ook niet verwacht, ik denk dat we ergens rond Kerstmis om tafel gaan. Natuurlijk wil ik bij United blijven, waar moet ik anders heen?”, vraagt de 33-jarige middenvelder zich af. (Manchester Evening News)

Wilfried Bony is met Swansea City in gesprek over een nieuw contract, maar heeft laten weten dat het zijn droom is om in de Champions League te gaan voetballen. Mogelijk maakt AS Roma die droom werkelijkheid: de huidige nummer twee van de Serie A heeft namelijk serieuze belangstelling voor de voormalig spits van Vitesse. Roma vindt de vraagprijs van Swansea, naar verluidt twintig miljoen euro, echter wel wat aan de hoge kant. (Sky Italia)

Alessio Cerci had een van de vormgevers van het ‘nieuwe’ Atlético Madrid moeten worden, maar de Italiaan maakt nog weinig indruk. Na een klein halfjaar in Spanje is een terugkeer naar Italië geen ondenkbare optie: Napoli wil de 27-jarige international van Italië de rest van het seizoen huren. Atlético nam Cerci aan het begin van het seizoen nog voor zo’n zeventien miljoen euro over van Torino. (Il Mattino)

Dejan Lovren heeft het moeilijk bij Liverpool, maar de verdediger heeft te veel gekost om hem ernaast te zetten. Dat zegt clubicoon Jamie Carragher. “Liverpool heeft hem gehaald op basis van zijn fantastische prestaties bij Southampton. Liverpool speelt op een andere manier, met aanvallend ingestelde backs. Daar heeft Lovren het lastig mee, maar hij is te duur om hem te laten vallen. Hij moet blijven spelen”, vindt Carragher. (Liverpool Echo)

AS Roma zou een mooie club zijn voor Wilfried Bony

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
23
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties