Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea daagt Real uit om transferrecord te breken

Laatste update:

Ariedo Braida was afgelopen weekeinde toeschouwer bij het duel tussen Borussia Dortmund en Werder Bremen. De directeur van Barcelona kwam naar verluidt voor Pierre-Emerick Aubemayang, de Gabonees die dit seizoen al twintig keer scoorde in achttien officiële wedstrijden. “Het maakt mij niets uit dat hij in het stadion was. Iedereen kent de contractduur van Aubameyang”, reageert CEO Hans-Joachim Watzke van Dortmund. (BILD)

Het transferrecord van Gareth Bale, circa honderd miljoen euro, gaat er binnenkort mogelijk aan. Eden Hazard is na een fantastisch seizoen ver weggezakt bij Chelsea en de club zou niet onwelwillend tegenover een verkoop staan. Real Madrid heeft interesse, maar tegenover de handtekening van Hazard staat een monsterlijk bedrag. Wie 120 miljoen euro op tafel legt, mag de vleugelspeler hebben. (Daily Mail)

Sylvain Marveaux komt niet voor in de plannen van Steve McClaren bij Newcastle United, maar daar kan spoedig verandering in komen. De 29-jarige Fransman moet zich bewijzen in wedstrijden van Newcastle United Onder-21. “Maar in die wedstrijden heeft hij zeker kans om indruk te maken”, aldus McClaren. Newcastle United nam Marveaux in 2011 over van Stade Rennes. (The Chronicle)

Marat Izmaylov heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De 33-jarige middenvelder annex aanvaller voetbalde tot juli bij FK Krasnodar en hoopt in januari weer werk te vinden, zegt zaakwaarnemer Barbosa. “Marat traint met een personal trainer en gaat in de winter op zoek naar een nieuwe club. Hij heeft enkele persoonlijke problemen gehad, maar staan nu weer open voor alle opties”, klinkt het. (Championat)

Eden Hazard is overhyped

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
12
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties