Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-flop geeft megacontract niet zomaar op

Laatste update:

David James denkt dat Mario Balotelli gaat uitblinken bij Liverpool. De 44-jarige keeper, die voor een laatste avontuur nog actief is in de Indian Super League, verwacht zelfs dat Balotelli in de voetsporen van Luis Suárez kan treden. “En als Balotelli het zo goed kan doen als Suárez, dan is hij een uitstekende aanwinst. Dan zullen de fans hem al snel gaan steunen”, zegt de man die zelf tussen 1992 en 1999 bij Liverpool speelde. (Goal)

Fernando Torres geeft zijn megacontract bij Chelsea niet zomaar op. De club wil van de Spanjaard af, maar Torres heeft nog een tweejarige verbintenis tegen 190.000 euro per week. Bij iedere andere club zal Torres moeten inleveren en dat is hij niet van plan. Als Chelsea van hem af wil, wil Torres eerst een goede regeling treffen over de circa twintig miljoen euro die hij in twee jaar tijd nog zou verdienen. (Daily Mail)

Alex Song begon zijn carrière in de Ligue 1 en keert daar deze zomer mogelijk terug. De middenvelder uit Kameroen mag weg bij Barcelona en wordt in verband gebracht met Olympique Marseille. De 26-jarige Song, die als tiener bij Bastia belandde en vervolgens naar Arsenal verkaste, moet dan wel zin hebben om weer in Frankrijk te gaan voetballen. Mogelijk wacht hij eerst nog op een aanbieding uit een topcompetitie. (L’Équipe)

Sebastian Giovinco kan uitstekend voetballen, maar was in het afgelopen seizoen geen basisspeler bij Juventus. Mogelijk komt daar onder Massimiliano Allegri verandering in: de opvolger van Antonio Conte schijnt een fan te zijn van Giovinco en de 27-jarige aanvaller is inmiddels met zijn werkgever in gesprek over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt nog een jaar door. (Tuttosport)

Zou je Fernando Torres adviseren om te vertrekken bij Chelsea?

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties