Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea heeft dertig miljoen euro over voor controleur

Laatste update:

Franck Kessié werd vorige maand meerder malen in verband gebracht met een transfer naar de Engelse en Italiaanse top. De middenvelder van Atalanta Bergamo weet echter niet of zijn club ook officiële aanbiedingen heeft ontvangen. (So Foot)

Chelsea is van plan om de interesse in Tiémoué Bakayoko concreet te maken. De Engelse koploper heeft zich naar verluidt met een bod van ruim dertig miljoen euro bij AS Monaco gemeld. (Le 10 Sport)

Slaven Bilic kan waarschijnlijk een aantal wedstrijden schorsing tegemoet zien. De coach van West Ham United gooide afgelopen zaterdag met een microfoon en de FA wil hem hier voor straffen. (Diverse Engelse media)

Gonzalo Rodríguez beschikt over een aflopend contract bij Fiorentina en lijkt op weg naar de uitgang. De aanvoerder van la Viola staat echter niet afwijzend tegenover een nieuwe verbintenis. (Diverse Italiaanse media)

Juventus heeft naar verluidt de koppositie in de race om Alexis Sánchez gegrepen. La Vecchia Signora zou betere papieren in handen hebben dan Internazionale en Paris Saint-Germain. (Daily Mirror)

Vind jij dat Tiémoué Bakayoko dertig miljoen euro waard is?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties