Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea lanceert spectaculair bod van 140 miljoen

Laatste update:

Mario Goméz’ toekomst is nog onzeker. De 29-jarige aanvaller heeft bij Fiorentina nog een doorlopend contract tot medio 2017, maar de clubleiding schijnt niet helemaal tevreden te zijn over de prestaties van de Duits international. Gómez scoorde dit seizoen pas vier keer in achttien competitiewedstrijden en als hij weg moet, dan zou hij hinten naar de Primera División en de Premier League. Daar heeft hij nog niet gespeeld. (La Gazzetta dello Sport)

Chelsea heeft een werkelijk spectaculair bod gelanceerd bij Real Madrid. Voor een totaalsom van 140 miljoen euro willen de Londenaren zowel Gareth Bale als Raphaël Varane naar Stamford Bridge halen. Real Madrid stond in het recente verleden niet onwelwillend tegenover een vertrek van de twee, maar op dit moment is een transfer van Bale en Varane niet meer aan de orde. (Daily Mirror)

Rafael Benítez wil geen uitspraken doen over zijn toekomst. De oefenmeester van Napoli heeft het goed naar zijn zin, maar hij wordt in verband gebracht met een vertrek. “Ik wacht rustig af. Over een aantal dagen ga ik met voorzitter Aurelio De Laurentiis om tafel. Ik wil horen wat de plannen voor de toekomst zijn. Nogmaals, ik wacht rustig af”, zegt de Spanjaard, die zich met Napoli plaatste voor de halve finale van de Europa League. (Sky Italia)

Danny Ings neemt in de zomer afscheid van Burnley, maar dat wil niet zeggen dat hij met zijn hoofd al bij een volgende werkgever zit. Ings praat regelmatig over een transfer. “Maar daar heb ik geen problemen mee”, zegt manager Sean Dyche. “Dat hoort bij de voetballerij. De spelers mogen zelf weten waar ze over praten. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hij gewoon eerlijk is”, aldus Dyche. (Daily Mirror)

Real Madrid moet Gareth Bale en Raphaël Varane verkopen voor 140 miljoen euro

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties