Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea meldt zich opnieuw met miljoenen in Madrid

Laatste update:

Internazionale wil zich deze zomer nog versterken, maar kijkt daarbij niet louter naar grote namen. Eigenaar Erick Thohir is daar zelfs wat huiverig voor. 'We willen geen spelers die voor problemen zorgen in de kleedkamer. We hebben geen sterren nodig die de ontwikkeling van jonge, veelbelovende spelers in de weg staan. Dan halen we liever iemand die wat minder bekend is, maar wel functioneel kan zijn binnen de ploeg", klinkt het wijs. (La Gazzetta dello Sport)

Na Diego Costa en Filipe Luis wil Chelsea opnieuw een speler weghalen bij Atlético Madrid. In navolging van clubs als Barcelona en Manchester United zijn de Londenaren op jacht naar de handtekening van Joao Miranda, van wie al langer wordt gezegd dat hij op zoek zou zijn naar een nieuwe uitdaging. De 29-jarige stopper van Braziliaanse komaf moet zo'n 25 miljoen euro kosten, al kan dat bedrag door de toenemende interesse nog hoger worden. (Marca)

Paris Saint-Germain probeert Adrien Rabiot ervan te weerhouden om naar AC Milan over te stappen. De negentienjarige middenvelder speelde sinds zijn debuut in 2012 al meer dan dertig competitieduels voor de Frans kampioen, terwijl Rabiot nog altijd pas negentien is. Op een basisplaats hoeft de Frans jeugdinternational voorlopig echter nog niet te rekenen bij PSG, en namens Milan wil Adriano Galliani hem overtuigen. (Sky Italia)

We zien Thomas Tuchel misschien snel weer terug in de Bundesliga. De veertigjarige oefenmeester heeft de afgelopen jaren uitstekend gepresteerd met FSV Mainz 05, maar besloot om het na vijf seizoenen voor gezien te houden bij die Nullfünfer. Hamburger SV overweegt nu om Tuchel aan te stellen; Mirko Slomka werd daar aangesteld als opvolger van Bert van Marwijk, maar nu is Tuchel alweer in beeld. (BILD)

Joao Miranda is beter dan Gary Cahill en/of John Terry

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties