Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea overtroeft City met bod van 64 miljoen euro

Laatste update:

Gary Neville heeft kritiek op Newcastle United, dat Daryl Janmaat en Siem de Jong aantrok. Volgens de assistent-bondscoach van het Engels elftal had de selectie van trainer Alan Pardew, die zwaar onder vuur ligt, juist behoefte aan spelers met ervaring in de Premier League. “Maar ze haalden voetballers die deze competitie niet kennen”, doelt Neville ook op de Franse nieuwkomers Rémy Cabella en Emmanuel Rivière. (Sky Sports)

Chelsea lijkt Manchester City af te troeven in de strijd om Ross Barkley. De middenvelder van Everton staat in de belangstelling van de Engels kampioen, en trainer Manuel Pellegrini dacht Barkley al bijna binnen te hebben voor een transfersom van 44 miljoen euro. Chelsea komt echter tussenbeide en tracht Everton te verleiden met een aanbieding die nog eens twintig miljoen hoger ligt dan het bod van Man City: 64 miljoen euro, dus. (Daily Express)

Giorgio Chiellini ziet zichzelf niet meer in een ander shirt dan dat van Juventus spelen, in ieder geval niet in Italië. De dertigjarige verdediger staat sinds de zomer van 2005 onder contract bij de regerend kampioen van Italië en won sindsdien drie landstitels. “Of ik ooit nog voor een ander team ga spelen? Misschien in een andere competitie, maar Juventus is mijn club. Ik denk en hoop mijn loopbaan hier af te sluiten”, zegt de Italiaans international. (Tuttosport)

Ashley Cole vertrok in de zomer bij Chelsea en koos voor een overstap naar AS Roma. De 33-jarige linkerverdediger had evenwel meerdere opties: “Maar ik ben nu een speler van Roma. Ik houd van het voetbal hier en van het land. We hanteren een hoog speltempo in de wedstrijden en de trainer bevalt mij ook. Ik kan zelf nog beter spelen, maar ik ga natuurlijk nog veel meer wedstrijden spelen”, besluit de Engelsman. (Sky Italia)

Ross Barkley gaat het maken bij een kampioenskandidaat in Engeland

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
7
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
16
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties