Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea overweegt bod van honderd miljoen euro

Laatste update:

Napoli lijkt de beste papieren te hebben in de strijd om Piotr Zielinski. De middenvelder van Empoli werd al genoemd bij Liverpool en Borussia Dortmund, maar kan dus ook naar Italië gaan. (Sky Italia)

Chelsea is Paul Pogba niet vergeten. De directie blijft in nauw contact staan met zaakwaarnemer Mino Raiola en denkt dat er bij een transfer circa honderd miljoen euro gemoeid moet gaan. (The Sun)

Manchester City zou Ilkay Gündogan al binnen hebben, maar daar blijft het niet bij. Manager Josep Guardiola wil namelijk ook gaan samenwerken met de 26-jarige Toni Kroos van Real Madrid. (Daily Star)

Paris Saint-Germain weet wie Zlatan Ibrahimovic moet opvolgen. De Parijzenaars hebben hun zinnen gezet op de 23-jarige Romelu Lukaku, hoewel de Belg ook in beeld is bij onder meer Chelsea. (Express)

Paulo Dybala heeft Manchester United vorige week afgewezen. De 22-jarige aanvaller van Juventus zou gebeld zijn door José Mourinho, maar wil zijn contract verlengen bij Juventus. (Tuttosport)

Paul Pogba zou goed bij Chelsea passen

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties