Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea probeert het weer met 25 miljoen euro

Laatste update:

De supporters van Galatasaray zien Nordin Amrabat graag terugkomen in Istanbul, maar de aanvaller gaat misschien wel naar een andere club in Turkije. De 28-jarige in Naarden geboren Marokkaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van Trabzonspor, dat zich eerder al versterkte met onder anderen Stéphane Mbia. Ook Aatif Chaechouhe van Sivasspor, en een landgenoot van Amrabat, is in beeld bij Trabzonspor . (NTV)

Chelsea zou afgelopen zomer een bod van 25 miljoen euro hebben uitgebracht op João Miranda, maar daar ging Atlético Madrid niet mee akkoord. The Blues zijn van plan om het een jaar later opnieuw te proberen, want manager José Mourinho denkt nog wel een extra centrale verdediger te kunnen gebruiken. Braziliaans international Miranda wordt ook gevolgd door Napoli, AC Milan en Manchester United. (Metro)

Udinese is bereid om over een transfer van Allan naar Internazionale te praten. Sportief directeur Cristiano Giaretta wil dan wel dat één of meerdere jeugdspelers van i Nerazzurri in de deal betrokken worden en de middenvelders Assane Gnoukouri en Gaston Camara schijnen daarvoor de grootste kandidaten te zijn. Gnoukouri is een achttienjarige Ivoriaan en Camara is een negentienjarige rechtshalf uit Guinea. (Sky Italia)

Mario Gómez is nog niet van plan om Italië te verlaten. De aanvaller maakte afgelopen seizoen slechts zeven competitietreffers en daardoor gonst het van de geruchten over een vertrek bij Fiorentina. “Maar ik wil minimaal nog een jaar blijven. Volgend jaar is belangrijk voor mij. Ik wil terug in de nationale ploeg van Duitsland en ik wil naar het EK van 2016”, zegt de spits. (Stuttgarter Zeitung)

Joao Miranda is een goede speler voor Chelsea

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
139
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
321
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties