Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea probeert plan van Man City nog te verstoren

Laatste update:

Dario Tanda zou op stage gaan bij Southampton, maar heeft zich vanwege ziekte moeten afmelden. De negentienjarige middenvelder zei in de zomer ‘nee’ tegen een aanbieding van FC Twente, om zijn jeugdcontract om te zetten in een profcontract. Go Ahead Eagles toonde interesse, totdat bleek dat men in Enschede een afkoopsom verlangt. De vraag is of Tanda later alsnog bij Southampton mag komen. (TwenteSport)

Chelsea probeert Manchester City een gigantische loer te draaien. The Citizens denken Wilfried Bony al zo goed als binnen te hebben, maar in Londen denkt men daar toch iets anders over. Manager José Mourinho van Chelsea heeft in het geheim ook een bod op Bony voorbereid. Voor de spits maakt het allemaal weinig uit: hij kiest de club waar hij het meeste geld kan verdienen. (Metro)

Frank de Boer wil niet naar Newcastle United en dat nieuws is met instemmend geknik ontvangen in Frankrijk. Rémi Garde, die zes maanden geleden vertrok bij Olympique Lyon, is nu de absolute topkandidaat voor de baan op St James’ Park. Garde is al in Engeland geweest om te praten met hoofdscout Graham Carr en directeur Lee Carnley. Garde is geen onbekende in Engeland: als speler was hij actief bij Arsenal. (Daily Mirror)

Yalany Baio heeft Alex Pastoor overtuigd. De verdedigende middenvelder is sinds kort op proef bij Sparta Rotterdam en heeft een goede indruk gemaakt op de technische staf. “Hij zou een welkome schakel zijn. Ik weet dat beide partijen graag met elkaar verder willen”, zegt Pastoor. Baio speelde eerder in de jeugdopleiding van Liverpool, maar is nu transfervrij. De Guinee-Bissauer deed zaterdag mee in het oefenduel met Go Ahead Eagles. (RTV Rijnmond)

Bij welke club past Wilfried Bony beter?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties