Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea raakt Hazard aankomende zomer kwijt

Laatste update:

Ronald Koeman krijgt concurrentie in de strijd om Gylfi Sigurdsson. Newcastle United maakt 17 miljoen euro vrij voor de komst van de middenvelder van Swansea City, die ook interesse geniet van West Ham United. (The Sun)

Chelsea gaat Eden Hazard vrijwel zeker verliezen aan Real Madrid. De Belgische aanvaller heeft zelfs al een huis in de buurt van de Spaanse hoofdstad gevonden. (Diverse Spaanse media)

Barcelona heeft een opvallende transfer in gedachten. De Catalanen hebben de pijlen gericht op de komst van Florian Thauvin, die bij Newcastle United mislukte en momenteel verhuurd is aan Olympique Marseille. (The Sun)

Barcelona heeft de komst van Héctor Bellerín voorlopig uit het hoofd gezet. Dat betekent niet direct dat de verdediger bij Arsenal blijft, want ook Juventus is geïnteresseerd. (Daily Star)

Volgens Kostas Manolas moet Radja Nainggolan komende zomer vertrekken bij AS Roma. De Griekse verdediger adviseert zijn ploeggenoot om naar een club in Engeland te gaan. (Mediaset)

Denk jij dat Eden Hazard er goed aan zou doen door naar Real Madrid te trekken?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties