Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea rondt tweede toptransfer binnen 48 uur af

Laatste update:

Jürgen Klopp heeft Mario Balotelli niet nodig en dus is Mino Raiola op zoek naar een oplossing voor zijn cliënt. De zaakwaarnemer heeft contact gehad met enkele rijke clubs uit de Chinese Super League. (Corriere della Sera)

Na Michy Batshuayi wordt N’Golo Kanté de tweede grote zomeraankoop van Chelsea. Er is een akkoord bereikt over een transfersom van 36 miljoen euro en de middenvelder van Leicester City zal zijn transfer binnen 48 uur afronden. (RMC)

Napoli heeft 25 miljoen euro inclusief bonussen over voor Héctor Herrera, maar FC Porto wil in één keer dertig miljoen hebben. Zaakwaarnemer Matias Bunge geeft dan ook aan dat het ‘niet makkelijk’ wordt. (TuttoNapoli)

Bruno Peres is al aan heel wat topclubs gelinkt, maar vooralsnog is er niemand concreet geworden. Bayer Leverkusen wil daarom eens kijken of de rechtsback van Torino haalbaar is. (Kicker)

Islam Slimani wordt met verschillende clubs in verband gebracht, maar de fans van Sporting Portugal hoeven zich geen zorgen te maken. Slimani heeft de aanhang beloofd dat hij bij Sporting blijft. (Record)

N’Golo Kanté is 36 miljoen euro waard

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties