Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea-selectie baalt van luie miljoenenaankoop

Laatste update:

Voor Ian Harte is na januari waarschijnlijk geen plaats meer bij Reading. De 35-jarige verdediger is niet meer in actie gekomen nadat hij op 16 september tegen Tottenham Hotspur zoek werd gespeeld door Aaron Lennon, en trainer Brian McDermott is ook niet van plan om nog een beroep te doen op de ervaren Ier. In de Championship is daarentegen nog wel plaats voor Harte, want Millwall is bereid om de linksback over te nemen. (Daily Mirror)

Eden Hazard kende een vliegende start bij Chelsea, maar is teruggevallen. De dribbelaar was ook zondag tegen Manchester City onzichtbaar en wekt de irritatie op bij zijn medespelers. Dat bepaalde acties niet lukken kan gebeuren, maar Hazards medespelers verwijten de Belg dat hij niet hard genoeg werkt. Rafa Benítez haalde de aanvaller zondag na zeventig minuten spelen naar de kant. (Daily Mail)

Arsène Wenger is het vertrouwen in Alex Oxlade-Chamberlain zeker nog niet kwijt. De vleugelaanvaller van Arsenal is niet echt in vorm, maar zijn trainer kijkt naar de lange termijn. “Hij is nog maar negentien, en hij zal nog best wat pieken en dalen krijgen, maar ik ben ervan overtuigd dat hij een geweldige speler wordt. Zoals met iedere jonge voetballer moet je geduld hebben”, weet de ervaren Franse oefenmeester. (Sky Sports)

Michael Owen hoopt snel zijn basisdebuut te maken bij Stoke City, maar moet daar wel wat voor overhebben. De aanvaller werd zaterdag, voorafgaand aan het duel met Fulham, onder handen genomen door de hersteltrainers. “De medische staf was in het stadion, dus trainde ik daar ook. Ze hebben me elke trap op laten rennen. Het was een pittige oefensessie, maar ik kan nu weer voluit trainen met de groep”, aldus Owen. (Diverse Engelse media)

Rafa Benítez werkte in het verleden bij Liverpool, en dat maakt hem bij Chelsea niet geliefd. De opvolger van Roberto Di Matteo werd zondag niet enthousiast ontvangen op Stamford Bridge, maar keeper Petr Cech vindt dat de coach een kans verdient. “Ik snap de reacties, omdat er altijd veel rivaliteit is met Liverpool. Maar meneer Benítez is hier om dingen te veranderen, dus moet hij wel de kans krijgen”, zegt de Tsjechisch international. (Diverse Engelse media)

Romário vond het reden voor een feestje, maar niet iedereen is het eens met het ontslag van Mano Menezes. De ex-bondscoach van Brazilië krijgt niet de kans om te proberen de Goddelijke Kanaries in 2014 in eigen land naar de wereldtitel te leiden, en dat vindt oud-international Zico een verkeerde beslissing. “Hij is op het verkeerde moment weggestuurd. Het gaat om het WK, niet om oefenduels”, aldus Zico. (Lancenet)

Tim Howard is niet in vorm, en dus gaat Everton op zoek naar een nieuwe keeper. Volgens trainer David Moyes snijdt het mes daarbij aan twee kanten; als de aan te trekken doelman beter is dan Howard zal de Amerikaan gepasseerd worden, maar Moyes sluit ook niet uit dat Howard juist beter wordt van wat concurrentie: “Je hebt dat op iedere positie nodig, Tim zou er ook profijt van kunnen hebben”, vermoedt de coach. (Daily Mail)

Hoort Eden Hazard bij de drie belangrijkste spelers bij Chelsea?

Meer nieuws

AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
5
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties