Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-smaakmaker baalt van komst Fàbregas

Laatste update:

Jürgen Klinsmann houdt zich tijdens het WK enkel en alleen bezig met zijn taak als bondscoach van de Verenigde Staten. Zijn naam wordt genoemd bij Galatasaray, maar de Duitser weigert daar inhoudelijk op te reageren. 'Ik ben natuurlijk vereerd door de interesse. Galatasaray is een grote naam, maar ik denk daar momenteel niet over na. We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Klinsi. (Sporx)

De komst van Cesc Fàbregas is goed nieuws voor José Mourinho en de fans van Chelsea, maar Oscar is iets minder blij met zijn komst. Het Braziliaanse supertalent begrijpt dat de Spaans international is gehaald voor zijn positie en baalt daarvan. Het is dan ook niet ondenkbaar dat hij een paar goede optredens op het WK gebruikt om nog deze zomer een nieuwe club te vinden. Wordt dus vervolgd. (Goal)

Tim Sherwood kreeg vroegtijdig zijn congé bij Tottenham Hotpur, maar hij lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over zijn toekomst. West Bromwich Albion bood hem onlangs al een baan aan. "Ik heb een paar gesprekken gevoerd en ik kon daar aan de slag gaan, maar naarmate de onderhandelingen voortduurden, kreeg ik steeds meer twijfels", beweert Sherwood. De deal liep spaak en West Brom presenteerde daarna Alan Irvine als nieuwe manager. (BBC)

Enner Valencia scoorde al drie keer op het WK voor Ecuador en lijkt onhoudbaar te zijn geworden voor Pachuca. De 25-jarige spits staat in de belangstelling van Newcastle United, Everton, Tottenham Hotspur en FC Porto. “Zijn waarde stijgt met de dag. Het zal moeilijk worden om aanbiedingen af te wijzen, want hij heeft geweldige opties”, zegt vicevoorzitter Andres Fassi. Valencia scoorde afgelopen seizoen achttien keer voor Pachuca. (ESPN)

Oscar moet vertrekken bij Chelsea

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
8
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties