Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea start gevecht met zes clubs om middenvelder

Laatste update:

Jesé Rodríguez kan zijn carrière vervolgen in de Serie A. De aanvaller van Real Madrid wil vaker aan spelen toekomen en zou ervaring op kunnen doen bij Sampdoria, want die club heeft naar verluidt belangstelling voor de 22-jarige Spanjaard. Hij werd eerder al in verband gebracht met Napoli, West Ham United, Everton, Bayer Leverkusen Borussia Dortmund en Rayo Vallecano. Jesé’s contract loopt nog twee seizoenen door. (AS)

Chelsea haakt aan in de strijd om de handtekening van Allan Marquez Loureiro. De 24-jarige defensieve middenvelder maakt een goed seizoen door bij Udinese en doordat hij nog maar tot volgend jaar zomer vastligt, lijkt hij in de zomer te vertrekken uit Stadio Friuli. Naast Chelsea zouden ook VfL Wolfsburg, Borussia Dortmund, Internazionale, Fiorentina, Napoli en Juventus interesse hebben in de Braziliaan. (Tuttosport)

Napoli heeft de onderhandelingen met Wálter Gargano opgestart. De dertigjarige middenvelder heeft nog maar een contract voor één seizoen, maar is dit seizoen basisspeler en de club wil dan ook graag met de Uruguayaans international verder. De speler zou ook de intentie hebben om in het Stadio San Paolo te blijven. Gargano staat sinds 2007 bij Napoli onder contract en werd later verhuurd aan Parma en Internazionale. (Sky Italia)

Alejandro Sabella moet knopen doorhakken. De coach die Argentinië op het WK in Brazilië naar de finale loodste, heeft een aanbieding op zak van São Paulo, maar kan ook bij Manchester City aan de slag. De Braziliaanse topclub wil echter binnen 24 uur duidelijkheid en dat betekent dus dat Sabella een etmaal heeft om te kiezen tussen de Europese of de Zuid-Amerikaanse top. (Daily Star)

Chelsea heeft voor volgend seizoen nog een middenvelder nodig

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties