Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea-target aast bij Real op 100.000 euro per week

Laatste update:

Kiko Casilla wordt met onder meer Real Madrid en Arsenal in verband gebracht, maar de geruchten laten hem koud. De 27-jarige doelman van Espanyol zegt zijn contract te respecteren: “Ik wil deze zomer niet vertrekken. Het is mijn intentie om het seizoen hier af te maken en dan kunnen we wel verder kijken. En als ik weg moet, dan zal dan niet gratis zijn. Ik wil dat Espanyol aan mij gaat verdienen”, is de Spanjaard duidelijk. (Marca)

Chelsea heeft interesse in Raphaël Varane en de Fransman grijpt dat aan om in gesprek te gaan met Real Madrid. Varane bevindt zich bij de Spaanse grootmacht onderin het salarishuis met ‘slechts’ 30.000 euro per week. Sterspeler en grootverdiener Cristiano Ronaldo verdient circa tien keer zoveel en Varane wil ook omhoog. De jonge mandekker mikt op 100.000 euro per week. (Daily Mail)

Carl Jenkinson is door de komst van Mathieu Debuchy niet langer nodig bij Arsenal. De verdediger heeft geen zin om nog een seizoen op de bank te zitten en dus stapt hij mogelijk over naar West Ham United. Bij the Hammers kan hij onder de vleugels van manager Sam Allardyce vermoedelijk wel rekenen op een basisplek. De 22-jarige Jenkinson moet bij West Ham de opvolger worden van Guy Demel. (Daily Mirror)

De kans dat David Ospina, de keeper van Colombia op het WK, bij Olympique Nice blijft is niet groot. De sluitpost heeft drie aanbiedingen op zak. Hij kan naar Mexico, maar het lijkt erop dat hij nog geen trek heeft in een terugkeer naar Amerika. De 25-jarige Ospina heeft ook twee aanbiedingen uit Spanje en een van de clubs met interesse is Valencia. Die club gaat met de steenrijke eigenaar Peter Lim op zoek naar wat moois. (L’Équipe)

Raphaël Varane verdient salarisverhoging

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties