Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea troeft United af in jacht op vleugelspeler

Laatste update:

Roberto Soldado heeft ondanks zijn mindere periode bij Tottenham Hotspur niet te klagen over interesse. Bayer Leverkusen wil de Spaanse spits naar de Bundesliga halen, maar een terugkeer naar zijn vaderland is ook een serieuze optie voor Soldado. Real Sociedad en Sevilla tonen belangstelling voor de voormalig Valencia-spits, die bij los Che aan de lopende band scoorde en in 2013 naar Tottenham ging. (Super Deporte)

Manchester United dreigt door Chelsea te worden afgetroefd in de strijd om Juan Cuadrado. De Colombiaanse vleugelspeler werd afgelopen zomer onophoudelijk in verband gebracht met Man United, terwijl ook Barcelona en Bayern München serieus geïnteresseerd waren. Desondanks bleef Cuadrado bij Fiorentina, maar Chelsea zou nu willen voldoen aan de afkoopsom van 35 miljoen euro en wil nog in januari zakendoen. (Daily Star)

Alle geruchten ten spijt, lijkt Saido Berahino deze maand nog geen transfer te krijgen. De spits van West Bromwich Albion wordt al geruime tijd in verband gebracht met diverse grote Engelse clubs, waarvan Liverpool en Tottenham Hotspur het meest serieus waren. The Baggies houden echter vast aan hun vraagprijs van 26 miljoen euro en dus heeft het er alle schijn van dat de 21-jarige Berahino ‘gewoon’ zal blijven. (Daily Mail)

Luiz Adriano beweert dat hij aan een langer verblijf bij Shakhtar Donetsk de voorkeur geeft boven een Italiaanse topclub. AS Roma is geïnteresseerd in de Braziliaanse spits en ook Juventus zou naar hem hebben geïnformeerd. “De clubleiding van Shakhtar zal beslissen wat het beste is. Een nieuwe uitdaging zou mooi zijn, maar nog liever blijf ik in Oekraïne, bij de club waar ik van houd”, zegt de Champions League-topscorer. (La Gazzetta dello Sport)

Bij welke club heeft Juan Cuadrado meer kans van slagen?

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
5
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties