Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea van plan om wereldrecord te breken

Laatste update:

Louis van Gaal is niet van plan Ángel Di María na een jaar alweer te laten gaan. De Argentijnse vleugelspeler verhuisde afgelopen zomer van Real Madrid naar Manchester United, maar heeft daar niet kunnen brengen wat er van hem verwacht werd en zou na dit seizoen op zoek willen gaan naar een andere club. Van Gaal wil de 27-jarige dribbelaar echter een herkansing geven en houdt Di María het liefst op Old Trafford. (ESPN)

Chelsea staat op het punt een recordbedrag op tafel te leggen voor Gareth Bale. De vleugelspeler heeft bij Real Madrid een gelimiteerde transfersom van iets meer dan honderd miljoen euro en de koploper van de Premier League is bereid om dat te betalen, zo wordt beweerd. Een wekelijks salaris van ruim vier ton moet de Welsh international, die zegt nog gelukkig te zijn bij Real, definitief over de streep trekken. (Metro)

De belangstelling voor Balázs Dzsudzsák vanuit de Serie A neemt toe. Lazio toonde al interesse in de voormalig PSV’er, die momenteel uitkomt voor Dynamo Moskou, en nu meldt ook Internazionale zich voor de Hongaars international. Op dit moment hebben i Nerazzurri de beschikking over Arsenal-huurling Lukas Podolski, maar die mag in de zomer weer weg. Dzsudzsák zou hem kunnen opvolgen. (Il Messaggero)

Bij West Ham United is men zeer te spreken over Carl Jenkinson. De verdediger hoefde bij Arsenal nergens op te rekenen en mocht het een jaar op huurbasis aan de andere kant van Londen proberen. In het oosten van de stad doet hij het prima en West Ham wil het huurcontract overzetten in een permanente verbintenis. Arsenal heeft nog geen vraagprijs doorgegeven, maar dat zal zo’n tien miljoen euro zijn. (Daily Star)

Zou Gareth Bale bij Chelsea excelleren?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
0
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
3
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties