Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea weet naam van opvolger Hazard al

Laatste update:

De voorzitter van Sevilla gaat er niet van uit dat Ivan Rakitic naar Real Madrid vertrekt. De Kroatische middenvelder wordt in verband gebracht met de Koninklijke, maar José Castro rekent erop dat Rakitic zijn club trouw blijft. “Er is geen aanbieding van Real. En Ivan heeft ons al verschillende keren gezegd dat hij het hier naar zijn zin heeft. Ik denk dat hij snel gaat bijtekenen bij Sevilla”, heeft Castro aangegeven. (Marca)

Als Eden Hazard naar Paris Saint-Germain gaat, weet Chelsea al wie zijn opvolger moet worden. Trainer José Mourinho kent Antoine Griezmann nog goed uit zijn jaren in de Primera División en is ervan overtuigd dat de vleugelspeler van Real Sociedad het in zich heeft om ook in Engeland uit te groeien tot een smaakmaker. Hazard lijkt overigens niet per se van Chelsea naar PSG te willen, maar er wordt niets uitgesloten. (El Mundo Deportivo)

Brendan Rodgers wil met een versterkt Liverpool de Champions League in. De trainer van de koploper van de Premier League is van plan zijn selectie aan te vullen, nu het zeer aannemelijk is dat the Reds weer op het miljoenenbal gaan uitkomen. Rodgers heeft daarom zijn oog laten vallen op Iker Muniain, die op 21-jarige leeftijd al meer dan 150 Primera División-wedstrijden heeft gespeeld voor Athletic Bilbao. (CaughtOffside)

Galatasaray maakt binnenkort waarschijnlijk een rondje door Italië. De Turkse topclub heeft het voorzien op Manolo Gabbiadini, maar om de 22-jarige aanvaller te kunnen inlijven zal er wel met twee clubs onderhandeld moeten worden; Sampdoria, de huidige werkgever van Gabbiadini, deelt zijn transferrechten met Juventus. Als het aan Cim Bom ligt, wordt er op korte termijn werk gemaakt van de komst van de Italiaan. (Sky Italia)

Antoine Griezmann en Eden Hazard zijn van vergelijkbaar niveau

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
11
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
12
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
22
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
43
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties