Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wil Ghanees van minimaal 30 miljoen euro

Laatste update:

FC Groningen heeft nog altijd een oogje op het Peruviaanse talent Edison Flores. Naar verluidt bezoekt een delegatie van FC Groningen op 12 januari het duel tussen Universitario (de huidige club van de twintigjarige middenvelder) en River Plate. De Trots van het Noorden wordt al enige tijd met Flores in verband gebracht, maar nu lijkt de Eredivisionist ook daadwerkelijk in actie te komen. (Libero)

Alsof het middenrif van Chelsea nog niet sterk genoeg is, wil manager José Mourinho nu ook Kwadwo Asamoah naar Londen halen. De 26-jarige middenvelder van Juventus, die momenteel kampt met een knieblessure, is behoorlijk aan de prijs. Chelsea wil in januari een bod van dertig miljoen euro uit gaan brengen en het is zelfs nog maar de vraag of dat genoeg is voor de Ghanees. (Daily Star)

Anderlecht probeert Mbark Boussoufa terug te halen, maar het is twijfelachtig of dat gaat lukken. “Ik heb met niemand van die club gesproken. Ik heb wel gehoord dat ze interesse hebben, maar verder weet ik niets. Ik ben vandaag de dag nog gewoon een speler van Lokomotiv Moskou. Het is raar dat mensen beweren dat ik al weer bij Anderlecht speel”, zegt de geboren Amsterdammer, die ontevreden zou zijn in Rusland. (Sportbox)

Anderlecht denkt overigens niet dat de kans op de komst van Boussoufa groot is. “Ik vrees dat de optie Boussoufa op dit moment financieel onhaalbaar is”, reageert manager Herman Van Holsbeeck. “Als je Boussoufa bij dit elftal zet dan krijg je er meteen een brok ervaring bij, maar ik vrees dat het financieel niet haalbaar is. Er zijn ondertussen andere concrete opties, maar die namen houd ik voor mij.” We zijn benieuwd. (Sporting Telenet)

Zou Kwadwo Asamoah aan spelen toekomen bij Chelsea, denk je?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties