Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wil nog 140 miljoen uitgeven aan tweetal

Laatste update:

Antonio Rüdiger is dolblij met zijn overgang naar AS Roma. De stopper maakt de overstap van VfB Stuttgart en hoop zich in Italië door te kunnen ontwikkelen. “Dit is een perfecte transfer voor mij, ik ga de Champions League in en kan ervaring opdoen in Europa. Ook met het oog op het EK van komende zomer is dit de beste keuze”, zei de Duitser bij aankomst in de Italiaanse hoofdstad. (La Gazzetta dello Sport)

Chelsea trok 27 miljoen euro uit voor de komst van Pedro en daar zal het niet bij blijven. Roman Abramovich wil in de slotfase van deze transfermarkt nog voor vuurwerk zorgen en heeft, schrik niet, 140 miljoen euro gereserveerd voor de komst van John Stones en Paul Pogba. Laatstgenoemde is duidelijk het duurst, maar Juan Cuadrado zou de prijs iets omlaag kunnen halen. (Daily Star)

Tiago Ilori wil voor zijn kans bij Liverpool gaan en sluit een nieuwe verhuurperiode daarmee uit. De 22-jarige Portugees spendeerde de laatste jaren grotendeels in Frankrijk (Bordeaux) en Spanje (Granada), maar heeft nu zijn zinnen gezet op een doorbraak in het shirt van the Reds. “Ik wil spelen. Ik heb geen zin om in Liverpool rond te lopen en verder niks te doen. Ik ga keihard vechten voor mijn plek”, aldus Ilori. (The Guardian)

Alan Pardew kan goed leven met de realiteit in het hedendaagse voetbal. De manager van Crystal Palace wil zijn beste spelers uiteraard graag behouden, maar weet dat dat soms simpelweg onmogelijk is. “Yannick Bolasie is een geweldige speler. Als hij in de belangstelling staat van grote clubs, dan moet hij wel erg stom zijn om te zeggen dat hij wil blijven. Zo werkt het nu eenmaal”, aldus Pardew. (Daily Mirror)

Zie jij Paul Pogba deze zomer nog naar Chelsea gaan?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
10
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
24
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
334
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties