Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wil praten over transfer 'nieuwe Xavi'

Laatste update:

Valencia betaalde liefst 27 miljoen euro voor Álvaro Negredo en het is volgens de spits dan ook onzin dat hij na een seizoen alweer vertrekt uit Mestalla. “Van de eerste dag van het seizoen tot de laatste dag van het seizoen ben ik geconcentreerd geweest”, laat de van Manchester City overgenomen Negredo optekenen. “Ik wil hard werken, ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ik wil blijven.” Dat is dan duidelijk. (Superdeporte)

Chelsea gaat wellicht opnieuw het gesprek aan met Atlético Madrid. De Londenaren verkochten onlangs linksachter Filipe Luís aan los Colchoneros en schijnen nu Koke naar Stamford Bridge te willen halen. De 23-jarige middenvelder komt uit de jeugdopleiding van Atlético en speelde tot dusverre bijna 220 officiële wedstrijden waarin hij 18 keer scoorde en 56 assists gaf. 'De nieuwe Xavi' ligt nog tot medio 2019 vast. (Metro)

Tottenham Hotspur is op zoek naar een partner voor Harry Kane en die zoekt men over de grens. Timo Werner van VfB Stuttgart wordt genoemd, terwijl er ook een bod is gedaan op Clinton N’Jie van Olympique Lyon. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter groot: the Spurs hebben tien miljoen euro over voor de jongeling, Lyon vraagt het dubbele. (Le Parisien)

Joleon Lescott is opnieuw in beeld bij Aston Villa. De stopper stapte afgelopen zomer over van Manchester City naar West Bromwich Albion, maar had ook toen al een aanbieding uit Birmingham op zak. The Villans beten dus in het stof, maar hopen nu alsnog op de komst van de ex-international. De 32-jarige Lescott is geboren in Birmingham en al van jongs af aan fan van de grootste club van die stad. (ESPN)

Chelsea kan Koke goed gebruiken

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties