Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wil Van Gaal nogmaals een loer draaien

Laatste update:

De transfermolen in Moskou gaat op volle toeren draaien. Dynamo Moskou en CSKA Moskou hebben een principeakkoord bereikt over aanvaller Aleksey Ionov en Aleksandr Kokorin en Yuri Zhirkov kunnen wel bij Dynamo blijven. De spits kan 2,5 miljoen euro per jaar verdienen en de linksachter anderhalf miljoen. Spartak Moskou lijkt op zijn beurt niet verder te willen gaan met aanvallende middenvelder Roman Shirokov. (Sport-Express)

Chelsea troefde Manchester United af in de strijd om Pedro en hoopt nu op een vergelijkbaar scenario. Het doelwit is ditmaal Sadio Mané van Southampton; de aanvaller uit de ploeg van trainer Ronald Koeman staat al geruime tijd op het verlanglijstje van Man United-coach Louis van Gaal, maar collega José Mourinho meldt zich ook en zou Mané in januari naar de regerend Engels kampioen willen halen. (Daily Mirror)

Hyun-Jun Suk lijkt promotie te kunnen maken. De 24-jarige aanvaller, die een blauwe maandag bij Ajax speelde, doet het goed bij Vitória Setúbal en staat in de belangstelling van FSV Mainz 05 en RasenBallsport Leipzig. De tweevoudig international van Zuid-Korea was dit seizoen al goed voor vijf doelpunten en vijf assists in tien competitiewedstrijden en staat bij Setúbal nog tot medio 2018 onder contract. (Kicker)

Het huurcontract van Fernando Torres loopt in de zomer af, maar misschien blijft de aanvaller wel langer aan Atlético Madrid verbonden. “Ik heb hem verteld dat ik hem als speler waardeer en dat ik hem niet beoordeel als clubidool. Ik vraag ook van hem de volle honderd procent en dan nemen we een beslissing over een eventuele verlenging”, aldus trainer Diego Simeone. Torres’ contract bij AC Milan loopt overigens ook af. (AS)

Sadio Mané zou bij Chelsea meekunnen in de basiself

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
2
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties