Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea wordt plots dwarsgezeten door United

Laatste update:

Yuri Zhirkov gaat opnieuw een binnenlandse transfer maken. De 32-jarige linksback annex linkshalf maakt voor zes tot zeven miljoen euro de overstap van Dynamo Moskou naar Zenit Sint-Petersburg. Hij wordt dus de eerste aankoop van de Nederlandse sportief directeur Henk van Stee. Zhirkov, ex-speler van onder meer Anzhi Makhachkala, Chelsea en CSKA Moskou, volgt Christian Ansaldi op: hij gaat naar Benfica. (Sport-Express)

Chelsea wil John Stones overnemen van Everton, maar krijgt concurrentie van Manchester United. De club van manager Louis van Gaal wil Phil Jones in de deal betrekken en denkt daardoor een goede kans te maken op de handtekening van de 21-jarige Stones. United hoopte eerder op Sergio Ramos en Nicolás Otamendi, maar die kozen voor respectievelijk een nieuw contract bij Real Madrid en een overstap naar Manchester City. (Daily Star)

Besiktas wil hoe dan ook een ervaren middenvelder uit de top van de Premier League. Het was de bedoeling dat Lucas Leiva van Liverpool naar Istanbul zou verhuizen, maar de Braziliaan mag niet weg van trainer Brendan Rodgers. Daarom wendt Besiktas zich nu tot Chelsea en gaat de club proberen om John Obi Mikel over te nemen; de Nigeriaan hoeft niet op veel speeltijd te rekenen in trainer José Mourinho’s elftal. (Daily Mail)

AS Monaco raakte deze zomer spelers als Dimitar Berbatov, Geoffrey Kondogbia en Yannick Ferreira Carrasco kwijt, maar wilde niet nog meer belangrijke voetballers laten gaan. Vicevoorzitter Vadim Vasilyev heeft laten weten ‘aanzienlijke’ aanbiedingen voor middenvelder Bernardo Silva en aanvaller Anthony Martial te hebben afgeslagen. Volgens AS had Chelsea 55 miljoen euro over voor de negentienjarige Martial. (RMC)

Denk je dat John Stones nog een toptransfer gaat maken?

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
19
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
12
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
329

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties