Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ziet kans schoon na verzoek van Juventus

Laatste update:

Massimo Moratti vindt dat zijn opvolgers er goed aan hebben gedaan door Mateo Kovacic te verkopen. De middenvelder is voor 35 miljoen euro verkast naar Real Madrid en volgens de ex-voorzitter heeft Internazionale daarmee prima zaken gedaan. “Ik geloof dat het een goede zet is geweest. Deze speler heeft immers nog veel te bewijzen. Hij was mijn laatste grote aankoop, voor veertien miljoen”, kijkt Moratti terug. (Mediaset)

Het was even wat stiller rond Paul Pogba, maar een toptransfer kan niet worden uitgesloten. Juventus heeft zich bij Chelsea gemeld voor Juan Cuadrado en mede daarom zien de beleidsbepalers van de Engels kampioen hun kans schoon. De vleugelspeler mag na het vastleggen van Barcelona’s Pedro vertrekken en de kans bestaat dat Chelsea probeert Pogba te halen, in ruil voor Cuadrado plus een zak geld. (Daily Express)

Er komt waarschijnlijk snel duidelijkheid over de toekomst van AC Milan-verdediger Gabriel Paletta. Een half jaar geleden pas kwam de Argentijnse Italiaan over van Parma en tekende hij een contract tot medio 2018 bij i Rossoneri, maar de nieuwe trainer Sinisa Mihajlovic ziet het niet zitten in Paletta en dus mag de 29-jarige stopper vermoedelijk alweer weg. Deze week nog komt er een gesprek met de clubleiding. (La Gazzetta dello Sport)

Gerardo Martino hoopt dat Lionel Messi zijn woorden niet al te letterlijk neemt. De bondscoach van Argentinië liet zich onlangs ontvallen ‘dat hij allang gestopt zou zijn bij het Argentijns elftal als hij Messi was’, maar begint zich nu zorgen te maken. “Ik had niet moeten zeggen dat hij zou moeten stoppen bij de nationale ploeg. Ik hoop maar dat hij komt opdagen”, kijkt Martino vooruit naar de komende duels met Bolivia en Mexico. (TyC Sports)

Zie jij Paul Pogba deze zomer nog naar Chelsea gaan?

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
2
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
3
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
14
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties