Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery krijgt er optie bij in Europese topcompetitie

Laatste update:

Valencia heeft in de zoektocht naar een doelman aangeklopt bij Manchester United. Valencia ziet in Víctor Valdés de ideale vervanger voor Diego Alves, die kampt met een zware knieblessure, maar United is nog niet van plan om mee te werken, omdat manager Louis van Gaal eerst wil weten hoe de situatie rond David de Gea gaat uitpakken. De Gea staat in de belangstelling van Real Madrid. (Daily Mirror)

Tjaronn Chery heeft er een tweede optie bij om FC Groningen te verruilen voor de Serie A. De aanvallende middenvelder werd al in verband gebracht met Lazio, waar zijn landgenoten Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt onder contract staan, en nu heeft ook Udinese zich gemeld voor de linkspoot, die Groningen na een sterk seizoen lijkt te verlaten. Udinese-trainer Stefano Colantuono is erg gecharmeerd van Chery. (Mondo Udinese)

James Milner en Danny Ings komen transfervrij naar Liverpool, maar de Engelse topclub gaat nu ook met geld strooien. Naar verluidt staat Antonio Candreva van Lazio in de belangstelling van Liverpool, dat een bod mag doen. Als Lazio het bod accepteert, zal Candreva zelf ook nog tot overeenstemming moeten komen. Met Lazio gaat hij de Champions League in en het kan zijn dat hij dat niet wil opgeven. (Daily Mirror)

In België wekt het verbazing dat Eric Gerets niet de nieuwe trainer van Standard Luik is geworden. De ex-coach van PSV was de topkandidaat en er werden zelfs gesprekken gevoerd, maar Gerets bleek nog onder contract te staan bij Al-Jazira. Opmerkelijk, omdat er toch echt sprake van leek dat Gerets was ontslagen in de Verenigde Arabische Emiraten. Standard koos uiteindelijk voor Slavojlub Muslin. (Het Laatste Nieuws)

Denk je dat Tjaronn Chery een succes zou worden in de Serie A?

Meer nieuws

Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
0
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
18
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
14
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
15
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties