Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chicharito wordt betrokken in grote transfer

Laatste update:

Brendan Rodgers raakt niet in paniek, nu Loïc Rémy niet naar Liverpool komt. De trainer van the Reds zag de Franse spits als belangrijkste doelwit voor versterking van de voorhoede, maar blijft rustig. “Er is geld beschikbaar om uit te geven, maar ik ga dat niet doen om alleen maar te investeren. Als dat betekent dat we tot de winterse transferperiode moeten wachten, dan zullen we dat gewoon doen”, zegt Rodgers. (Daily Mirror)

Manchester United ziet een deel van de investering in Arturo Vidal mogelijk direct terug. Juventus zou overwegen Javier Hernández naar Turijn te halen, als de Chileense middenvelder inderdaad naar Old Trafford verkast. Als vervanger van Vidal is de Oude Dame naar verluidt van plan Fredy Guarín op te pikken bij Internazionale. Het is dus afwachten of en wanneer de transfer van Vidal beklonken wordt. (Tuttosport)

Het is erg onwaarschijnlijk dat Konstantinos Manolas bij Olympiacos blijft. De 23-jarige centrumverdediger heeft tal van opties en de nieuwste gegadigde is Valencia, de club die voldoende te besteden heeft sinds Peter Lim er de scepter zwaait. Manolas werd eerder al in verband gebracht met topclubs als Arsenal, Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Borussia Dortmund. (O Jogo)

Atlético Madrid denkt alsnog een goede kans te maken op de komst van José Callejón. De Spaans kampioen deed al eerder een vergeefse poging om de aanvaller van Napoli terug naar de Primera División te halen, maar nu Callejón het aan de stok schijnt te hebben met trainer Rafael Benítez wagen los Colchoneros een nieuwe poging. De coach zou Callejón afgelopen weekend van de training hebben gestuurd. (La Gazzetta dello Sport)

Het is tijd dat Manchester United afscheid neemt van Javier Hernández

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties