Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chinees monsterbod op Aubameyang

Laatste update:

David Stec komt mogelijk in de Eredivisie terecht. De Oostenrijkse rechtsback van SKN St. Pölten wordt nadrukkelijk inj de gaten gehouden door scouts van FC Groningen. (NÖN)

Pierre-Emerick Aubameyang kan de bestbetaalde voetballer van de wereld worden. De spits kan bij Tianjin Quanjian vijftig miljoen euro per jaar verdienen. (France Football)

Kostas Manolas wil bij AS Roma blijven. De verdediger wordt gelinkt aan Internazionale, maar hoeft niet te vertrekken en laat het verder aan de club. (Pagine Romaniste)

Atalanta houdt rekening met een vertrek van Andrea Conti. De club uit Bergamo ziet in Belgisch international Thomas Foket van AA Gent een geschikte opvolger. (Sky Italia)

Maurice Steijn blijft VVV-Venlo trouw. De kampioenenmaker is met de club bezig om zijn tot medio 2018 doorlopende contract ‘eventueel’ te verlengen. (FOX Sports)

Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang in de zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
127
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties