Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chris David staat voor terugkeer naar Eredivisie

Laatste update:

Manchester City heeft Nicolás Otamendi op de transferlijst geplaatst, evenals een jaar geleden. De kans is nu echter groter dat de Argentijnse verdediger gaat vertrekken, daar er veel belangstelling vanuit Spanje en Italië is. (Superdeporte)

Chris David traint de komende tijd mee bij RKC Waalwijk. De middenvelder, die in het verleden het shirt droeg van FC Twente, Fulham, Go Ahead Eagles en FC Utrecht, is transfervrij na zijn vertrek bij het Zuid-Afrikaanse Cape Town City. (RTV Oost)

De transfers van Dani Parejo en Francis Coquelin naar Villarreal zijn zo goed als rond. El Submarino Amarillo maakt nog geen twintig miljoen euro naar Valencia over voor het tweetal. (AS)

Danilo Pereira en Tyronne Ebuehi arriveren deze week bij FC Twente. De komst van de huurlingen van Ajax en Benfica hing al in de lucht, maar het duo zal later deze week aansluiten bij de selectie van trainer Ron Jans. (TC Tubantia)

Liverpool is niet de enige Premier League-club met belangstelling voor David Brooks. De middenvelder van het gedegradeerde Bournemouth wordt tevens begeerd door Everton, Tottenham Hotspur en West Ham United. (Daily Star)

Is Chris David een aanwinst voor RKC Waalwijk?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties