Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City gaat strijd aan met PSG, Bayern en Real Madrid

Laatste update:

Na Borussia Dortmund is ook Tottenham Hotspur in de race om Emre Can over te nemen van Juventus. La Vecchia Signora verlangt minimaal 25 miljoen euro voor de Duitse middenvelder. (BILD)

Manchester City heeft contact gelegd met Eduardo Camavinga van Stade Rennes. The Citizens moeten in de strijd om de tienersensatie van de Ligue 1 echter concurreren met Paris Saint-Germain, Bayern München en Real Madrid. (Daily Express)

Tegelijkertijd houdt Manchester City ook de ontwikkeling van Bruno Fuchs nadrukkelijk in de gaten. De jonge verdediger maakte het afgelopen kalenderjaar zijn debuut in de hoofdmacht van het Braziliaanse Internacional. (Globo Esporte)

Rafael Benítez staat voor een sensationele terugkeer als manager van Newcastle United. De Spanjaard verruilde the Magpies afgelopen zomer voor Dalian Yifang, maar is nu in beeld om Steve Bruce weer te vervangen. (The Sun)

Florentin Pogba staat voor een rentree op de Europese velden. De Franse verdediger, die het afgelopen jaar voor Atlanta United speelde, wordt begeerd door Charlton Athletic, dat uitkomt in de Championship. (The Sun)

Zie jij Emre Can naar Tottenham Hotspur vertrekken?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties