Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City hoopt Real met bod van 83 miljoen te overtuigen

Laatste update:

Mick McCarthy vertrekt na dit seizoen bij Ipswich Town. Danny Cowley en Steve McClaren, ex-trainer van onder meer FC Twente, staan op het lijstje om de Ier op te volgen. (Diverse Engelse media)

Manchester City is bereid ver te gaan voor Isco. De Engelse topclub denkt aan een transfersom van 83 miljoen euro, waarbij de spelmaker tien miljoen euro per jaar gaat verdienen. (The Sun)

Mousa Dembélé gaat voor het WK geen nieuw contract tekenen bij Tottenham Hotspur. De Belgische middenvelder ligt nog tot medio 2019 vast in Londen. (Diverse Engelse media)

Robert Lewandowski gaat een transfer naar Real Madrid forceren. Álvaro Morata, spits van Chelsea, is een van de opties om de Pool bij Bayern München op te volgen. (AS)

Liverpool wil snel om de tafel met Rhian Brewster. De jonge spits, die komende zomer uit zijn contract loopt, staat in de belangstelling van verschillende clubs in de Premier League. (The Sun)

Denk jij dat Robert Lewandowski volgend seizoen nog bij Bayern München speelt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties