Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

City reserveert 350 à 400 miljoen euro voor een speler

Laatste update:

AS Roma lichtte de optie in het huurcontract van Rafael Tolói niet en daardoor komt de verdediger misschien wel bij titelconcurrent Juventus terecht. Tolói, die terug is gekeerd naar Brazilië, zou dolgraag een nieuwe kans willen in Italië. “Juventus? Het is zeker niet officieel. Een aanbieding hebben we ook nog niet gehad, er is alleen sprake van een voorzichtige toenadering”, zegt zaakwaarnemer Francesco Marseglia. (Sky Italia)

Manchester City gaat echt werk maken van de komst van Lionel Messi. De kampioen van Engeland heeft volgens Gerardo Molina, woordvoerder van Euromericas, een gerenommeerd bedrijf op het gebied van sport en marketing, 350 tot 400 miljoen euro gereserveerd voor de komst van de sterspeler van Barcelona. De afkoopsom in Messi's contract ligt op 250 miljoen euro; de rest is voor het tekengeld en salaris. (El Mundo Deportivo)

Marek Hamsik ziet zichzelf nog vele jaren bij Napoli spelen. De aanvallende middenvelder komt al sinds de zomer van 2007 uit voor de club uit de havenstad en hoewel hij in verband wordt gebracht met een transfer, zegt hij zich alleen te concentreren op Napoli. “Ik voel mij hier thuis, voel mij ook een symbool van deze stad. Ik wil nog veel dingen met deze club bereiken en ben op de goede weg”, aldus Hamsik. (Sky Italia)

Kolo Touré wijkt mogelijk uit naar de Turkse competitie. De verdediger werd in de zomer al volop in verband gebracht met Trabzonspor, maar nu schijnt Besiktas achter de Ivoriaan aan te zitten. De club uit Istanbul, momenteel koploper van de Süper Lig, zou de international een weeksalaris van één ton willen bieden. Touré werd door de fans van Liverpool overigens verkozen tot de beste speler van de maand november. (Milliyet)

Denk jij dat Lionel Messi daadwerkelijk zal vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
114
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
37
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
23
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
15
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties