Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clasie slaat 'in potentie mooie bestemming' nog af

Laatste update:

Arsenal hoopt voor een relatief gering bedrag een Kroatisch international in huis te kunnen halen. De 21-jarige Marcelo Brozovic speelt nu nog voor Dinamo Zagreb, maar trainer Arsène Wenger heeft scouts naar Kroatië gestuurd om de middenvelder te bekijken. De Franse oefenmeester denkt aan een bod van iets meer dan zes miljoen euro, maar Brozovic ligt nog tot medio 2019 vast, dus het is de vraag of dat genoeg is. (Daily Mirror)

De supporters van Feyenoord hoeven niet te vrezen voor een tussentijds vertrek van Jordy Clasie. De middenvelder, die zijn contract verlengde nadat een transfer naar FC Porto was afgeketst, staat naar verluidt in de belangstelling van Lazio. “Italië is in potentie een mooie bestemming, maar hij heeft net zijn contract verlengd. Hij blijft in ieder geval tot de zomerstop in Nederland”, zegt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg. (RAI)

Joao Pereira heeft de topclubs in Istanbul in januari voor het uitkiezen. De rechtsback van Valencia staat in de belangstelling van de drie grootmachten die de Turkse miljoenenstad rijk is: Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas. De veertigvoudig Portugees international mag waarschijnlijk weg tijdens de komende transferperiode; los Che presteren uitstekend, maar voor Pereira lijkt niet langer plaats bij de Spaanse nummer drie. (AS)

Crystal Palace en Sunderland gaan proberen een international van Senegal naar de Premier League te halen. De 24-jarige Stéphane Badji staat momenteel in Noorwegen onder contract bij SK Brann, maar de middenvelder heeft naar verluidt een afkoopsom van slechts 750.000 euro. Voor dat bedrag willen the Eagles en the Black Cats Badji wel inlijven, en de speler staat zelf ook open voor een transfer. (Daily Mail)

Jordy Clasie moet de stap omhoog maken, zodra de kans zich voordoet

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties