Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club Brugge wil aan de haal gaan met Feyenoorder

Laatste update:

Na de komst van Ángel Di María hoeft Shinji Kagawa helemaal niet meer te rekenen op een kans van Louis van Gaal en de Japanner trekt dan ook zijn conclusies. Hij hoopt voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe club te vinden. In Italië ligt voor hem alvast een mooie aanbieding klaar: Internazionale is al langer gecharmeerd van de international en is bereid de daad nu bij het woord te voegen. (The Independent)

Ruud Vormer lijkt zijn loopbaan voort te zetten buiten de Eredivisie. De 26-jarige middenvelder is niet meer nodig bij Feyenoord en mag vertrekken: hij is in gesprek gegaan met Club Brugge. Bij de Belgen, die vorig seizoen als derde eindigden in de Pro League, ligt reeds een vierjarig contract klaar. Michel Preud’homme, ex-trainer van FC Twente, zwaait de scepter in Brugge. (NOS)

Het Champions League-treffen tussen Athletic Club en Napoli is door de Italianen gebruikt om te informeren naar Ander Iturraspe. De 25-jarige controleur van de Spanjaarden staat op de verlanglijst van Rafael Benítez, die echter weet dat de concurrentie zeer hevig is. Ook Bayern München wordt namelijk in verband gebracht met de middenvelder, al lijkt zijn overgang na de komst van Mehdi Benatia én Xabi Alonso naar Zuid-Duitsland geen prioriteit meer. (Il Mattino)

Harry Redknapp is aardig tevreden met zijn selectie voor dit seizoen, maar hij wil er nog één type speler bij. Queens Park Rangers ontbeert namelijk een nietsontziend krachtmens op het middenveld en Harry Houdini heeft bij West Ham United aangeklopt met de vraag of Momo Diamé beschikbaar is. Dat is overigens slecht nieuws voor Leroy Fer, die op dezelfde positie als de Senegalees speelt. (Daily Mirror)

Ruud Vormer kan het beste naar het buitenland gaan

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties