Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon staat bij landstitel open voor vertrek

Laatste update:

Atlético Madrid wil een van de grootste talenten van Spanje naar het Vicente Calderón lokken. De Spaans kampioen heeft ‘kind van de club’ Fernando Torres terug naar Madrid gehaald, maar denkt ook aan de toekomst en gaat proberen om Samu Castillejo over te nemen van Málaga. De negentienjarige aanvaller is dit seizoen een van de revelaties in de Primera División en Atlético heeft al geïnformeerd naar Castillejo’s beschikbaarheid. (AS)

Daniele De Rossi heeft door de jaren heen meerdere aanbiedingen gekregen, maar bleef AS Roma altijd trouw. De middenvelder staat er nu wel voor open om i Giallorossi te verlaten, maar alleen wanneer hij dit seizoen met zijn club kampioen wordt. De Italiaans international staat in de belangstelling van onder meer New York City FC en heeft onlangs al een huis in Amerika gekocht. De Rossi ligt nog tot medio 2017 vast. (La Gazzetta dello Sport)

Diego Tardelli gaat waarschijnlijk in China aan de slag. De aanvaller heeft bij Atlético Mineiro nog een contract tot de zomer van 2016, maar heeft een uitstekende aanbieding van Shandong Luneng op zak. Tardelli verdient momenteel 26.500 euro per week, maar bij de club uit Jinan kan hij wekelijks 76.500 euro verdienen. Tardelli, die eerder bij onder meer PSV speelde, is momenteel de eerste spits van zijn land Brazilië. (ESPN)

Goran Pandev krijgt de laatste weken meer kansen bij Galatasaray, maar lijkt toch niet te blijven. De 31-jarige aanvaller gaat waarschijnlijk op huurbasis bij Genoa aan de slag, al vormt de hoogte van het salaris van de Macedoniër nog wel een struikelblok. Trainer Gian Piero Gasperini heeft bij het bestuur aangedrongen op de komst van Pandev, die ook wordt gelinkt aan onder meer Fiorentina en Valencia. (Mediaset)

Denk je dat AS Roma dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
28
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties