Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubs in de rij voor overbodige Feyenoorder

Laatste update:

Willem II gaat het extra geld dat binnenkomt vanwege de lucratieve tv-deal met Fox International niet aanwenden om de spelersgroep te versterken. Dat verzekert technisch directeur Marc van Hintum. Hoewel de exacte bedragen nog niet bekend zijn, zou de promovendus vanwege de tv-deal dit seizoen al een bedrag van rond zeven ton ontvangen dat niet in de begroting is opgenomen. (Brabants Dagblad)

Bart Schenkeveld gaat het (voorlopig) niet maken bij Feyenoord, maar de jonge verdediger hoeft ook niet in te zitten over zijn toekomst. Het nieuws dat hij weg mag uit De Kuip is namelijk aangekomen bij andere Eredivisieclubs. Roda JC, SC Heerenveen, RKC Waalwijk, VVV-Venlo en Heracles Almelo zijn stuk voor stuk geïnteresseerd. Bij laatgenoemde club onderging hij zelfs al een medische keuring. Nu is de keuze aan hem. (Algemeen Dagblad)

Tiener M’Baye Niang van het Franse Caen ziet een overstap naar Milaan absoluut zitten. De zeventienjarige aanvaller moet op den duur Zlatan Ibrahimovic doen vergeten in het San Siro en loopt niet weg voor die uitdaging. “Ik heb Milanello al bezocht. Ik was echt onder de indruk, een geweldig complex. Ik kan dan ook niet anders dan toegeven dat ik bijzonder geïnteresseerd in een overstap naar AC Milan”, aldus Niang. (L’Équipe)

De loopbaan van Ariza Makukula is compleet ingezakt. De lange aanvaller, 31 jaar, was in dienst van Salamanca en Kayserispor een regelrechte doelpuntensensatie, maar in de tenues van Sevilla, Benfica en Bolton Wanderers mislukte hij volledig. Het contract van Makukula met Manisaspor werd recent ontbonden, waardoor hij nu op weg lijkt naar Bucaspor, een club uit de tweede afdeling van Turkije. (A Bola)

Stephan El Shaarawy hoopt dat zijn club AC Milan niet ook nog Robinho van de hand doet. De jongeling is bijzonder gecharmeerd van zijn Braziliaanse ploeggenoot, die hij dan ook alle lof toezwaait. “Op technisch gebied is hij zonder meer de beste speler van onze selectie”, meent de negentienjarige aanvaller. “Voor het doel gaat het nog wel eens fout, maar hij is in mijn ogen echt een fenomeen”, vindt de Italiaans jeugdinternational. (La Gazzetta dello Sport)

Van concrete interesse is nog geen sprake, maar toch deinst Andrés Iniesta er niet voor terug alvast zijn zegje te doen over Alex Song. De Kameroense middenvelder van Arsenal zou in de belangstelling staan van Barcelona, zo weet ook de begaafde technicus. “Ik heb tegen hem gespeeld. Hij is sterk en technisch. Ik zou hem met open armen verwelkomen. Hij past goed bij onze club”, denkt El Blanquito. (Marca)

Martin Jol zal voorlopig geen gebruik maken van de diensten van Clint Dempsey. De Amerikaanse aanvaller leek op weg naar Liverpool, maar de overgang naar Anfield lijkt alsnog af te ketsen. The Reds vragen zich namelijk af of hij gezien zijn leeftijd (29 jaar) nog wel een verantwoorde investering is. Totdat er duidelijkheid is, traint hij bij Fulham in ieder geval apart. (The Sun)

Welke club moet Bart Schenkeveld kiezen?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties