Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubs staan nog niet te dringen voor Nuytinck

Laatste update:

Julio César heeft weliswaar aangegeven dat hij bij Internazionale wil blijven, maar daar denkt de clubleiding heel anders over. Er zijn nogal wat spanningen tussen de Braziliaanse keeper en het bestuur en Inter heeft Samir Handanovic al op het oog om César te komen vervangen. Inter biedt twaalf miljoen euro op de doelman van Udinese en is ook bereid om Davide Faraoni in de deal te betrekken. (Sky Italia)

Bram Nuytinck staat op de lijstjes van clubs uit binnen- en buitenland, maar vooralsnog zijn die niet concreet geworden. "Ik heb geen fax, geen mail en geen gesprek met een club gehad over Bram. Dat is de realiteit", zegt Carlos Aalbers, technisch directeur van NEC. De 22-jarige Nuytinck wil graag een stap omhoog maken, maar zit voorlopig dus in de wachtkamer. (de Gelderlander)

Andreas Granqvist speelt volgend seizoen mogelijk in Rusland. De voormalig verdediger van FC Groningen komt momenteel uit voor Genoa en werd genoemd bij AC Milan, maar Zenit Sint-Petersburg is een stuk serieuzer. De Russisch landskampioen heeft zich al in Genua gemeld om te praten over de overgang van de Zweed, die er net een seizoen in de Italiaanse Serie A heeft opzitten. (Aftonbladet)

Werder Bremen staat op het punt om zich te versterken met 'Mini-Özil'. Dat is de bijnaam van Hakan Calhanoglu, een achttienjarige middenvelder die momenteel nog voor Karlsruher SC speelt. Calhanoglu heeft echter zijn zinnen gezet op een transfer naar Werder en is het met de voormalige club van Mesut Özil eens geworden over een vierjarig contract. Nu moeten de clubs er nog uit zien te komen. (BILD)

FC Sion heeft grootse plannen. Gennaro Gattuso werd al vastgelegd en de Zwitserse club toonde onlangs ook interesse in Alessandro Del Piero en Alessandro Nesta. Dat duo komt waarschijnlijk niet, maar dat weerhoudt Sion er niet van om verder te zoeken naar grote namen. Adrian Mutu is de volgende die op het verlanglijstje is verschenen. De Roemeen, nu in dienst bij Cesena, wil echter het liefst in Italië blijven. Wordt vervolgd. (Blick)

Gylfi Sigurdsson gaat naar Tottenham Hotspur en dus moet Liverpool op zoek naar een alternatief. Clint Dempsey zou een kandidaat kunnen zijn, maar Fulham zal de Amerikaans international niet zomaar laten gaan. De werkgever van Martin Jol heeft doodleuk laten weten dat de 29-jarige Dempsey, wiens contract volgend jaar afloopt, zo'n twaalf miljoen euro moet gaan kosten. (Daily Mirror)

In de zoektocht naar een opvolger voor Didier Deschamps denkt Olympique Marseille momenteel aan twee namen. De ene kandidaat is Lucien Favre van Borussia Mönchengladbach; de andere is Fabrizio Ravanelli. De voormalig aanvaller speelde tussen 1998 en 2000 voor Olympique Marseille en is momenteel jeugdtrainer bij Juventus. Bovendien werkt hij als analist. (Maxifoot)

Bram Nuytinck is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
8
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties