Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Conte krijgt direct een vervelend bericht bij Chelsea

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is ook welkom bij ex-club Juventus. Sportief directeur Giuseppe Marotta zet de deur in ieder geval op een kier. “Grote voetballers zijn altijd welkom, de competitie heeft ze hard nodig”, zegt hij. De komst van Riccardo Montolivo sluit Marotta uit. De middenvelder van AC Milan beschikt over een aflopend contract. “Maar er speelt niks”, aldus de bewindvoerder. (Mediaset)

Thibaut Courtois gaat Antonio Conte binnenkort op de hoogte stellen van zijn plannen. De doelman heeft geen zin in een jaar zonder Champions League-voetbal en wil weg bij Chelsea, ondanks een doorlopend contract. Het enige probleem is dat the Blues vast zullen houden aan een vraagprijs van bijna negentig miljoen euro en het is de vraag welke club dat bedrag wil ophoesten. (The Sun)

Juanmi keert in de zomer terug naar Spanje. De spits kwam in de zomer van 2015 naar Southampton, maar is er weinig aan te pas gekomen. Real Sociedad wil profiteren en hoopt de 22-jarige aanvaller voor een bescheiden bedrag over te nemen. De Basken zijn bereid 4,5 miljoen euro op tafel te leggen voor Juanmi. The Saints betaalden ongeveer 7,5 miljoen euro. (El Diario Vasco)

Sinisa Mihajlovic blijft mogelijk niet lang werkloos. Torino houdt rekening met een vertrek van Giampiero Ventura, die wordt genoemd als nieuwe bondscoach van Italië. Mocht dat doorgaan, dan komt de onlangs bij AC Milan ontslagen Mihajlovic in beeld om Ventura op te volgen. De Serviër kan tussen de één en twee miljoen euro per jaar gaan verdienen bij de tweede club van Turijn. (La Stampa)

Thibaut Courtois hoort bij de vijf beste keepers van de wereld

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
2
Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
2
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties